Hadsund Rotaryklub hyldede Hadsund-virksomheden

HADSUND: Hadsund Rotaryklub har en mangeårig tradition for én gang årligt at uddele ”Hadsund Rotaryklubs Erhverspris” til en virksomhed, der på en eller anden måde har gjort sig bemærket til gavn for lokalområdet.

Forleden uddelte Hadsund Rotaryklub så Erhvervsprisen 2019. Prisen gik i år til SSI Schäfer A/S, der har til huse Ved Stranden 1 i Hadsund.

Firmaet er specialiseret indenfor logistik og afdelingen producerer og sælger lagerløsninger til firmaer som JYSK, Carlsberg, Unicef, Arla, Ikea og Coop.

Firmaet Schäfer, der har navn efter grundlæggeren Fritz Schäfer, startede i Tyskland i 1937, men har nu afdelinger over det meste af verden. Hadsund er hovedkontor for den nordlige region og dækker Danmark, Sverige, Norge, Island, Grønland, Finland, de Baltiske lande, Ukraine og Rusland. Under direktør Ole Madsens ledelse er afdelingen vokset fra 94 medarbejdere i 2010 og til 497 i dag. Heraf sidder de 80 – primært folk beskæftiget med økonomi, salg og it – på kontoret i Hadsund.

I begrundelsen for at give prisen netop til Schäfer blev bl.a. nævnt direktør Ole Madsens vedholdenhed, når det gælder om at fastholde hovedkontoret i Hadsund. Alt for ofte ser vi, at når firmaer har vokset sig store i Hadsund, så rykker de til Aalborg eller andre storbyer.

Projektdirektør Ronni Poulsen modtog prisen på firmaets vegne. Foruden diplomet modtog han en check på 5.000 kr., som SparNord og firmaet Hadsund-firmaet Tajima Trading Aps havde sponseret, og som kan bruges til glæde for personalet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...