Lokale spejdere i Als: Flere bør prøve at sove under åben himmel

ALS: En ny undersøgelse viser, at kun 1/3 af danske børn og unge har prøvet at sove udenfor i fx telt eller shelter.

Derfor inviterer Als Spejderne alle med udenfor til en nat under stjernerne lørdag eftermiddag 25. maj til søndag formiddag 26. maj.

Det er en unik oplevelse at sove ude til lyden af trækronernes susen, og med månen som natlampe. Men undersøgelser viser, at kun hvert tredje barn eller ung har prøvet at sove udenfor i fx telt, shelter eller på terrassen.

Det vil de lokale Als Spejdere gerne gøre noget ved. Derfor inviterer de børn, unge og voksne fra Als og omegn med ud i naturen til deres arrangement ’Sov Ude’ lørdag 25. maj ved Granlejren på vikingvej 10 i Als, hvor programmet byder på: Vi åbner vores spejderlejr for alle, der har mod på at sove ude. Man kan selv medbringe telt eller hængekøje. Man kan også låne hos os.

Vil man hellere sove i vores shelter eller telt, så er det også en mulighed. Vi hjælper selvfølgelig med opsætningen, lover Vera Hansen.

Vi laver et bål, som man kan lave sin medbragte mad på, (gerne til grill på bålet) men man kan også bare medbringe en madpakke, pizza eller noget helt tredje.

Og om bålet, som vi senere vil hygge os ved, serverer vi saftevand, te og kaffe - der er ingen alkohol tilladt.

Vi laver også en masse sjove lege og aktiviteter, som alle kan være med til. Søndag morgen serverer vi morgenmad, inden vi pakker sammen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...