Sødisbakke sætter ekstra stærkt ind med sjove aktiviteter i sommermånederne

MARIAGER: I Salen har en beboer taget en farvestrålende hat på og indtager rollen som en af de tre bukkebruse i opførelsen af et eventyrligt hatteteater. Ved Pavillonen nydes det gode vejr, og der er lagt op til sjov med vandpistoler, soppebassin og pandekagebagning. I det kreative værksted males der flotte mønstre på sten, og en beboer fortæller begejstret, hvor meget han glæder sig til at komme på tur til vandet, hvor han både skal have kaffe og is.

Jovist, sommeren er også kommet til Sødisbakke - også selvom det måske ikke er en sommerferie i helt traditionel forstand.

- Vore beboere har ikke de samme muligheder for at rejse på ferie som så mange andre, men de skal da også mærke, at det er sommer og at der sker noget nyt og spændende. Derfor sætter vi i en uge ekstra stærkt ind på at lave nogle særligt sjove aktiviteter for beboerne, så der rigtigt bliver sommerferiestemning på hele Sødisbakke, fortæller tilbudsleder for Aktivitets- og Samværstilbuddene i Mariager, Malene Wendtland.

Det er Sødisbakkes Kulturskaber, Inge Klejs, der afholder de mange forskellige sommerarrangementer, og hun lægger vægt på, at der skal være noget for enhver smag.

- Beboerne har jo forskellige behov, så derfor har vi planlagt en masse forskellige aktiviteter, så alle har noget, de gerne vil deltage i. Hvis man har brug for lidt rolige aktiviteter kan man tage i BakkeBiffen eller til BilledBanko, og hvis der skal mere fart på, så er der dans med ”The Feel Good Way” i Salen. Det er vigtigt for os, at aktiviteterne bliver tilpasset den enkelte beboer, så de kan være med til det, de har lyst til, fortæller Inge Klejs.

Sommeraktiviteterne på Sødisbakke er for alle beboere på Sødisbakke.

Derudover modtager Aktivitets- og Samværstilbuddene også brugere fra eksterne kommuner, som kan deltage, hvis de er indskrevet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...