Søndagens julemarked trak som altid mange gæster til

ALS: Gæsterne, der søndag besøgte julemarkedet i Als Hallen, stod ofte som sild i en tønde, og de mange handlende, der havde lejet en stadeplads, kunne ikke klage på aktivitet. Køberlysten var stor.

Det var hovedsageligt ting med relation til den forestående jul, dekorationer, levende lys, julenisser i alle størrelser med og uden skæg, der blev udbudt til salg, men det var også muligt at købe mere dagligdags varer som tøj, keramik og noget til at putte i munden.

Det var igen den lokale borgerforening, der stod for markedet og som ved frokosttid sørgede for, at sulten hos de mange mennesker kunne stilles i hallens cafeteria. Her stod den på gammeldags grønlangkål med flæsk og pølse, og det betød et fyldt cafeteria, og presset i hallen lettede.

Allerede før kl. 10, hvor døren til hallen blev åbnet, stod folk i kø for at komme ind, og frem til kl. 16, hvor der blev lukket ned for aktiviteterne, var der en jævn strøm af mennesker, der ville ind og ud.

De seneste år er julemarkedet i Als datomæssigt faldet sammen med julemarkedet i Skelund/Veddum Hallen, men her har man i år valgt at vente med markedsdagen til den første søndag i advent, hvilket har betydet, at kræmmere har mulighed for at komme begge steder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...