Søren Lindberg inviterer til afsløring af ny udgave af de berømte Als løver på hans hjemadresse 16. december

HADSUND: Søren Lindberg, el-installatør fra Hadsund fylder lørdag 15. december 50, og i den anledning har han - i stedet for gaver - ønsket sig donation til hans tiltag ’Als Løvernes venner’ og har samlet ind til at få fremstillet et sæt identiske løver i hvid Aalborg cement.

Als Løverne forsvandt sporløst en sommernat i 1988 og var et stort mysterium. Løverne dukkede 2 år senere op i en kriminalsag i Randers, hvor en bodybuilder blev knivdræbt i et bur. Løverne stod og vogtede buret, hvor dræbte sad i 4 dage inden han blev fundet.

DR serien Rejseholdet lavede et afsnit om drabet, men løverne ved buret var i tv-serien en sølle kopi efter Sørens mening. Randers politi havde dem til at stå foran politigården, hvor de igen blev stjålet få måneder efter!

Søren Lindberg inviterer til afsløring af løverne på hans hjemadresse 16. december. Løverne vil blive bragt til Als kro i påsken 2019 i et lille optog. Thorkild Løkke, formand for fjernvarmen vil i den anledning tale om, hvorfor kommunen var bedre før i tiden.

Løverne har fået indstøbt en sender, ligesom genboen til kroen har indvilget i opsætning af webcam.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...