Thomas Jensen og personale i AllesSko på Storegade holder Sockweeldag på torsdag

HADSUND: Torsdag 13. december kommer konsulent Carsten Jørgensen fra Sockwell på besøg hos AllesSko på Storegade i Hadsund, hvor han kl. 10 og fem timer frem, vil fortælle om strømpernes mange egenskaber.

- Sockwell er en Amerikansk virksomhed, der har specialiseret sig i at lave kompressions,- og sundhedsstrømper i højeste kvalitet, i en kombination af merinould og bambus, fortæller indehaver Thomas Jensen og Sockwell strømperne er med venepumpe effekt, der stimulerer blodomløbet og forebygger mod ømme og trætte ben.

SockWell

Sockwell har specialiseret sig i at lave sundhedsstrømper i højeste kvalitet.

Den vision har udmøntet sig i to typer strømper, der gør din hverdag mere behagelig.

Først og fremmest står Sockwell for de revolutionerende kompressionsstrømper, som minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til når du skal flyve eller rejse, til motion og restitution, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler, til at modvirke tilfælde af åreknuder samt til at mindske hælsmerter såsom plantar fasciitis.

Den anden type er de mere løstsiddende og dermed diabetesvenlige strømper, som ligeledes er ideelle til dig med følsomme fødder. De er nemlig særligt designede til at modvirke dannelsen af vabler, mens de naturligvis også besidder alle de universelt positive egenskaber fra kompressionsstrømperne. Kort sagt er både kompressions- og diabetesstrømperne fra Sockwell de ypperste indenfor sundhed og komfort til dine fødder og ankler. Og som en bonus ser de også fantastisk flotte ud, så din æstetiske sans bliver plejet samtidig med dine fødder.

Strømperne er velegnet til hverdag, rejse. Eller som løbestrømpe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...