I Gratis morgenkaffe, underholdning, sport, tombola, skydning, underholdning og meget, meget andet på fredag 30. august.

HADSUND: Fyrtårnet blandt Hadsund Handels events er helt klart SMAG på HADSUND, fredag 30. august, hvor handel og foreningsliv smelter sammen i et overflødighedshorn af tilbud, og hvor butikkerne holder åben til kl. 22.00.

Det hele skydes i gang med gratis kaffe og morgenbrød fra kl. 10 og det foregår i Butikscenteret, således at vi er sikre på tørvejr til morgenkaffen.

Jan Vestergaard, aktivitetsansvarlig fra Hadsund Handel oplyser videre omdagen: - Og gennem hele dagen skal borgerne smage både fysisk og mentalt på de mange tilbud i og fra Hadsunds forenings- og handelsliv, samt fra politikere, bilforhandlere og banker i Hadsund.

Fra sportens verden møder man karate, håndbold, skydning og roning. Karate kæmperne indtager scenen i Butikscenteret, og viser bl.a. hvordan man med de bare næver flækker mursten der er stablet, og ind mellem deres 2 opvisninger underholder Lærke og Niklas med dejlig musik. Lærke er fra Hadsund og har bl.a. været i Afghanistan, hvor hun sang for soldaterne i en lejr i Kabul. Niklas er også lokal og kommer fra Astrup. Han har netop været på Nibe festival og optræde.

I Butikscenteret finder du også Hadsund Skole-orkesters Støtteforening, der sælger Amerikansk Lotteri med spændende præmier.

I Storegade er der også gang i den. Skydeforeningen har opstillet ”skydecontainer” foran Butikscentret og alle der har lyst til at prøve at skyde efter mål med et rigtigt våben, kan gøre det i sikre og trygge omgivelse.

I Storegade finder du HB Håndbold som har medbragt et håndboldmål, og mon ikke budskabet er, at man kan prøve sine evner udi denne sport af på en rigtig målmand. Og så har byens stolthed, Hadsund Roklub, sin flotte ny 8´er med i Storegade, hvor man kan få en god snak med roerne.

På Torvet er der tradition for både salg og en masse smagsprøver, og i år er ingen undtagelse. Vindblæs Ostebil, Slagter Jensen, Bagerbrød fra Højs Bageri blot for at nævne et par af dem, hvor du er sikker på at der er smagsprøver, men også mange andre spændende stande, og det er også fra Torvet den mobile musik starter. Det er East Harbour Trio som mange også oplevede til Hadsund Messen og senest til Toldfrie dage. 3 hyggelige gutter som vil vandre rundt i gadebillede og skabe stemning med deres instrumenter.

Hadsund Handel lægger vægt på at brede sine aktiviteter ud i hele handelsbyen, og derfor kan man udmærket lægge vejen forbi Himmerlandsgade, hvor Superbrugsen (udenfor i telt) og Midtpunktgrillen lokker med gode tilbud til aftensmaden.

Det er svært at komme rundt om det hele, men 2 vigtige budskaber er, at byens spisesteder; Da Vinci, Baghuset, La Dolce Vita og Pizza&Steak alle har gode Smag på Hadsund tilbud denne aften, samt man skal huske det faste indslag, som er sikkert hvert år og det er Hadsund Skoleorkester der marcherer og spiller i byen fra kl. 18.00, slutter Jan Vestergaard der har ansvar for løjerne på Fredag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...