Mariagerfjord Pigekor sang julen ind på plejehjem og behandlingscentre

MARIAGERFJORD: Det var noget af et program, der lå foran Mariagerfjord Pigekor, da koret i den forgangne weekend var på den traditionelle rundtur til kommunens plejehjem og behandlingscentre.

Hobro Alderdomshjem, Hobro Sygehus, Solgaven, Neurocenter Østerskoven, Sødisbakke, Fjordvang og Skovgården Hadsund nåede alle at få besøg af de 25 dygtige sangere i det lokale elitekor.

Formålet med velgørenhedsturnéen var som tidligere: At dele musikalske juleoplevelser ud.

Koncerterne blev sunget som en julegave til borgere i kommunen, der ikke til daglig har mulighed for at få en koncertoplevelse.

Det blev en rørende oplevelse for både sangere og publikum, og under koncerten sang pigerne endda både smil og tårer frem.

Pigerne havde på forhånd glædet sig meget til at komme rundt og synge, og til alle koncerterne blev de mødt med hjertevarme og taknemlighed, så oplevelsen gik lige i hjertet på pigerne:

- Det var både en smuk, rørende og givende oplevelse! Jeg blev personligt rigtig rørt over situationen og har været glad og taknemmelig for at kunne være med til at sprede julestemning og give små gaver i form af en musikalsk oplevelse, fortæller korsanger Amalie Vium Nielsen.

Og korveninderne Ditte Thordahl Jakobsen og Izabella Poulin Krogh supplerer:

- Det var dejligt at mærke og se glæden og julestemningen sprede sig alle steder, vi kom hen og sang. At se de mange rørte mennesker med tårer i øjnene og smil på læben, var rigtig fedt, og man følte virkelig, at man gjorde en god gerning.

Mariagerfjord Pigekor eksisterer nu på 11. år og har siden opstarten vokset sig til i dag at være flagskibet i Mariagerfjord Korskole, som er en del af Mariagerfjord Kulturskole.

Velgørenhedsturnéen blev gennemført med økonomisk støtte fra AMBU Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...