Hadsund Bibliotek inviterer til læsning i timevis på tirsdag

HADSUND: Tirsdag 16. oktober er der marathon-læsning på Hadsund Bibliotek for børn og unge. Readathon: Læs løs i otte timer og mød Nicole Boyle Rødtnes

Tirsdag i efterårsferien åbner Hadsund Bibliotek op for de store læseheste, der helt ekstraordinært får lov til at opleve biblioteket efter lukketid, hvor de skal læse otte timer i træk. Børnene skal møde forfatteren Nicole Boyle Rødtnes, som blandt andet har skrevet bøgerne Stargirl, Elverskud, Zombiejæger og Ildtyv.

I løbet af aftenen bliver der serveret pizza, der vil være konkurrencer og en rundtur i bibliotekets hemmelige kælder.

Man kan deltage i Readathon på Hadsund bibliotek hvis man er mellem 11-14 år. Det foregår tirsdag eftermiddag 16. oktober. Billetter købes på www.himmerlandsbilleten.dk.

Biblioteket har aktiviteter for hele familien i efterårsferien

Hele fjorden rundt byder Mariagerfjord Bibliotekerne også på andre aktiviteter for både store og små. I bibliotekets selvbetjente åbningstid kan man kvit og frit tage familien med ind og være med i den store krimiquiz Doktor Døds diabolske og luskede men også enormt hemmelige plan.

Derudover kan børn og barnlige sjæle hele ferien lave klamme magneter i bibliotekets betjente åbningstid. Og lørdag 13. oktober er der KREA-lørdag på Hadsund og Hobro Bibliotek, hvor ungerne kan lave edderkoppe-kryb og kravl af pomponer og filt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...