Springer på scenen i Den Gamle Biograf 19. januar.

MARIAGER: Rytmus i Mariager lægger stærkt ud I 2019.

Ud over en for længst udsolgt Niels Hausgaard koncert indleder den lokale musikarrangør det nye år med en aften for alle dem, der er vild med dans og musik.

Lørdag 19. januar har Rytmus allieret sig med Silas Holst & The Flamingo Orchestra.

Der er endnu billetter til spisning inden koncerten i Den Gamle Biograf, men du er også velkommen til at komme når dansen og musikken starter.

Det nyligt sammensatte festband med garvede musikere spiller bredt - fra Otto Brandenburg til Rick Astley og fra Soft Cell til Danseorkesteret og lover fed stemning i nostalgiens tegn.

Danmarks danse darling

Danmarks danse darling, der samtidig er landets mest populære musicalstjerne, har slået pjalterne sammen med blandt andre to gamle rotter fra Sweethearts, fra Sanne Salomonsens band og fra Robbie Williams Jam.

Med blå habitter og kalvekrøs spiller Silas Holst og band op til en festlig aften

- Udover den gode danske musik spiller vi nogle af de store internationale dansehits som Never Gonna Give You Up - Tainted Love - Valerie - Maniac og Maneater.

Til dig der elsker at danse

-Ambitionen er at spille alt den musik der får en til at tænke: Jeg havde glemt jeg elsker at danse til det nummer, lyder det fra musikken.

Ud over Niels Hausgaard 16. januar (udsolgt) venter koncerter med Emmelie de Forest 1. februar og - som tidligere publicerett - Sebastian solo 10. maj.

Billetter købes på nettet via rytmusen.dk eller himmerlandsbilletten.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...