Børnene havde på forhånd indstuderet nogle af sangene

MOU: Torsdag 4. oktober havde "Dokkedal dagene - musik langs kysten" inviteret Sigurd Barret til Mou Hallen med "Sigurd fortæller Danmarkshistorie".

Med sig på scenen havde han Eskild Dohn, guitar mm., samt et kæmpe kor bestående af børn fra indskoling og mellemtrinnet på Egense Friskole og Mou skole.

Børnene havde forud for koncerten indstuderet nogle sange, og sang bl.a. med på "Danmark gennem tusind år", "Svend, Knud og Valdemar" og "Egtvedpigen".

Konceptet med koncerten, er, at Sigurd med børnenes hjælp synger og fortæller sig igennem Danmarkshistorien fra istiden og til i dag. En genial måde at komme igennem historien på, og med skønne sange, som alle kan synge med på. De blev også straks "ørehængere" for børn og voksne i Mou hallen, som både klappede og sang med på de fleste af sangene.

Inden koncerten havde børnene en generalprøve med Sigurd, som hurtigt fik deres opmærksomhed og fik prøvet sangene godt igennem, så alle var klar da forældre, bedsteforældre og søskende kom og hørte koncerten.

Alt i alt en rigtig dejlig og lærerig eftermiddag for alle, og en skøn musikalsk oplevelse med en veloplagt Sigurd Barret, som i dén grad var på - som vi kender ham fra andre sammenhænge.

Koncerten sluttede med nummeret "Alt det du gør i dag, er historie i morgen" og herefter var der autografer og selfies til alle der havde lyst.

Koncerten er blevet realiseret med en stor donation fra SparNord. Derudover har Min Købmand, Egense og Brugsen i Mou, samt Egense Sejlklub doneret bl.a. frugt og vand til børnene på selve dagen. "Dokkedal dagene" er en frivillig forening, som arrangerer en lille musikfestival hvert år i august måned. I år har de for første gang udvidet med en koncert specielt for børn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...