Idrætsforeningen Olympia i Øster Hurup, har gjort lidt at et godt "Scoop", for de har nemlig ansat en ny ungdoms badmintontræner, der er professionel badmintonspiller.

Ny træner er Søren Toft Hansen, der p.t. ligger nr. 13 på herresingle ranglisten. Søren skal varetage begge klubbens ungdomshold, oplyser Hanne S. Jellesen fra U & IF Olympia.

Præsentation

Træner Søren Toft Hansen er 25 år og professionel badmintonspiller, desuden læser han til lærer.

Søren siger om sig selv: Jeg er tilknyttet Badmintonklubben abc Aalborg, hvor jeg dagligt har min gang og træner hver dag. Derudover er jeg tilknyttet Badminton Danmarks Centertræning i Aarhus, hvor jeg træner med de bedste spillere i landet.

Jeg har boet i Aalborg i snart 2 år, hvor jeg kom til fra Odense Badmintonklub (Odense OBK) i 2016, hvor jeg spillede i den Danske Badmintonliga i flere sæsoner.

Jeg ligger pt nummer 13 på den danske senior rangliste i herresingle, og i februar 2018 kom et af mine største resultater, da jeg spillede mig i DM semifinalen, men desværre tabte til Hans-Kristian Vittinghus og måtte nøjes med en Bronzemedalje.

Derudover har jeg deltaget i Denmark Open Premier Super Series, Thailand Open Super Series, og jeg har vundet flere internationale turneringer som Jamaica International, Brazil Open, Lithuania International.

Jeg glæder mig til at blive træner i Øster Hurup, hvor jeg vil forsøge at kombinere badminton med leg og sjov. Så kom og vær med til en sjov træningsdag, hvor I vil få et indblik i, hvordan badminton både kan være sjovt og lærerigt på samme tid.

Jeg håber at se så mange af Jer som muligt til opstart.

Klar til træningsstart

I badmintonafdelingen starter sæsonen op i uge 36 for 0.-3. klasse, hvor de trænes tirsdag og torsdag eftermiddage, og man kan selv vælger, om man vil træne en eller 2 gange om ugen.

I uge 37 starter 4.-10. klasse op, da vi har valgt, at tage hensyn til nogle 6. klasses elever, som skal på studietur med skolen samt den forestående Fritidsfestival som Havbakkeskolen har 7/9, siger Hanne S. Jellesen. De træner også tirsdag og torsdage eftermiddage, og her er det også frivilligt om man vil træne 1 eller 2 gange om ugen.

Alle er velkomne til at træne i Olympia, Øster Hurup. Nye samt "gamle" spillere, og vi byder også velkommen til dem som måtte ønske at supplere deres egen klubtræning med en ekstra gang træning i Øster Hurup.

Vi har tidligere haft børn fra Kongerslev, Bælum, Hadsund, Hobro og sågar Brønderslev som udover at træne i deres egen klub fx 2 gange om ugen også valgte at tage til Øster Hurup for at få en ekstra gang træning. Det er man stadig velkommen til, slutter Hanne S. Jellesen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...