Børnene på Julemærkehjemmet Hobro har fået en ekstra julegave i år, da det danske cykelmærke SCO overraskede dem med 15 nye cykler

HOBRO: Der var smil og begejstring blandt børnene på Julemærkehjemmet i Hobro, da det danske cykelmærke SCO en kold vinterdag overraskede dem med en hel lastbil fyldt med nye SCO Extreme børnecykler. Cyklerne er en gave fra SCO til Julemærkefonden og skal være med til at gøre opholdet lidt sjovere.

På Julemærkehjemmet hjælper man udsatte børn til en bedre hverdag, og derfor ser man frem til at bruge cyklerne i det daglige arbejde med at give børnene glæde og tryghed i at bevæge sig.

- De 15 cykler giver os mulighed for at køre en tur med en hel afdeling af børn på en gang. De børn, der ikke er trygge ved at cykle alene, får mulighed for at komme afsted på en lækker cykel sammen med de voksne, de er tæt på til hverdag. Det betyder, at de under trygge rammer kan få modet til at cykle igen, siger Klaus Rasmussen, der er viceforstander på Julemærkehjemmet i Hobro.

De nye cykler fra SCO er i mountainbike-udgaven, og derfor kan de også give vind i håret og røde kinder, når børnene tramper i pedalerne på Julemærkehjemmets egen mountainbikebane.

- Børnene på Julemærkehjemmet i Hobro er super seje, og de har virkelig fortjent at få nye cykler. Hos os i SCO er køreglæde en af vores grundsten, og derfor vil vi også rigtig gerne være med til at give børnene nogle gode og sjove oplevelser på cyklen, imens de er her, siger Morten Agerholm, der er ansvarlig for cykelmærket SCO.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...