Tirsdag 1. oktober starter en ny frimærkesæson i Hadsund Frimærkeklub, der dog har afholdt den årlige generalforsamling

HADSUND: Tirsdag 1. oktober starter en ny frimærkesæson i Hadsund Frimærkeklub, der dog har afholdt den årlige generalforsamling, hvor der var genvalg til bestyrelse med: Søren Chr. Jensen, formand (Kongerslev), Børge Christensen, næstformand (Vive), Hans Kjær Sørensen, kasserer (Gassum), Jørn Lindgård (Nebstrup) og Carl Pedersen (Hadsund).

Der blev på generalforsamlingen indført en ny aktivitet, der sikrer, at medlemmerne også kan få de dyrere danske mærker til billige penge og med lidt held i form af amerikansk lotteri. Hans Kjær Sørensen fik på generalforsamlingen overrakt forbundets sølvnål for sin store indsats for filatelien og Hadsund Frimærkeklub.

Emnet for den kommende sæson bliver Danmarks Poststempler. Der er stor interesse for stempler blandt medlemmerne, så stempeltyperne vil blive gennemgået hver for sig på de enkelte klubmøder, der som sædvanlig er på tirsdage i lige uger i FrivilligCentret ved Kulturhuset. Alle er velkomne!

I efteråret er planlagt en tur til en stor national frimærkeudstilling i DGI-byen i København 18-20. oktober.

Det er en lidt speciel forening, der afholder udstillingen, Filatelistisk Selskab, der fylder 100 år. I klubbens vedtægter står, at der kun må være 30 medlemmer, men den 30. plads holdes fri til hendes majestæt dronning Margrethe II, hvis hun skulle ønske at være medlem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...