Ida Blomstrand fra Hadsund Roklub roede sammen med sin makker i mål på en sikker førsteplads ved årets nordiske mesterskaber

HADSUND: Ida Blomstrand fra Hadsund Roklub udgør sammen med sin dobbeltscullermakker Sofie Vikkelsoe fra Odense en af de mest talentfulde konstellationer i dansk roning.

Det understregede de to juniorroere på ny, da de ved årets nordiske mesterskaber i norske Sarpsborg roede i mål på en sikker førsteplads.

Oven på NM-guldmedaljen venter der nu de to piger en spændende måned med konkurrencer og intensiv træning, inden holdet rejser til Tokyo, hvor roerne skal forsvare de danske farver ved Junior VM, der afvikles på den kommende olympiske robane.

Dobbeltscullerholdet styres og trænes af Hadsund Roklubs Jens Toft Christiansen.

Ved samme mesterskab blev Laetittia Panero-Bommer en flot nr. 2 i dobbeltfirer efter et meget spændende opløb med den svenske båd.

I seniorklasserne deltog Hadsund Roklub med to roere.

Letvægtsroeren Trine Toft Andersen stillede ved dette mesterskab til start i kvindernes singlesculler åbne klasse. I den hårde modvind var dette absolut ingen fordel, men trods dette formåede Trine via sin gode teknik at tilkæmpe sig en sølvmedalje.

I herrernes singlesculler, åben klasse, var Peter Rytter Munk til start og formåede at ro en meget velfortjent sølvmedalje hjem til Danmark og Hadsund Roklub.

Sideløbende med mesterskabsløbene i Sarpsborg blev der afviklet en række løb i ungdomsklasserne.

Her deltog Hadsund Roklub med flere roere, og i singlesculler, årgang 14, var Frederik Bertelsen ganske suveræn begge dage. I samme årgang var der konkurrencedebut til Kian Harati. Han blev nr. 3 i sin klasse.

I singlesculler, årgang 13 år, var der ligeledes dobbelt guld til Elias Roth, og i dobbeltfirer tog tre Hadsund-drenge dobbelt guld med god hjælp fra en roer fra Randers.

I singlesculler årgang 14 til 16 år var det August Wisholm, der repræsenterede Hadsund Roklubs farver, og han kvitterede med en fin bronzemedalje.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...