HADSUND: Hadsund Roklub fik hele 10 medaljesæt med hjem, da der i weekenden blev afviklet DM i indendørsroning i Gladsaxe Sportshal med deltagelse af hele den danske ro-elite.

Helt uventet var det vel ikke, at Hadsund Roklub gjorde et solidt indhug i medaljerne, efter at det ved de jyske mesterskaber tidligere på året blev til syv mesterskabstitler, men fire guld-, to sølv- og fire bronzemedaljer ved DM - suppleret af et væld af personlige rekorder - det overgår nu alligevel selv de vildeste forventninger.

Flere af medaljevinderne har været med gennem flere år, heriblandt Liane Vestergaard, der med sin sejr i gruppen for de ældste kvindelige juniorer for syvende år i træk formåede at blive dansk mester i sin årgang.

De øvrige medaljevindere var:

Frederik Holmriis: Dansk mester i aldersgruppen: Drenge 11 år. Frederik Bertelsen: Dansk mester i aldersgruppen: Drenge 13 år. Ida Blomstrand, Zenia Hvid, Haris Alagic og Latitia Panero-Bommer: Guld i holdstafet. Amalie Hvid Rasmussen: Sølvmedalje i aldersgruppen: Piger 12 år. Rasmus Konnerup, Agnete Munk, Liane Vestergaard og Mie Mollerup: Sølv i holdstafet. Oliver Enggaaard Kristensen: Bronze i aldersgruppen drenge 12 år. Gustav Overgaard Hamann: Bronze i aldersgruppen drenge 13 år. Ida Blomstrand: Bronze i aldersgruppen piger 16 år. Niels Bommer: Bronze i aldersgruppen 70 plus.

Meget bemærkelsesværdigt var det at se Niels Bommer, der først i en meget sen alder er begyndt at ro, vinde bronzemedalje i kamp med flere "gamle" koryfæer inden for dansk roning.

Træningen foregår sammen med den store gruppe af pensionister, der træner om formiddagen i roklubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...