Bettina Sprogø Grant og hendes mand har åbnet restaurant på Torvet

HADSUND: I februar over tog Bettina Sprogø Grant og hendes mand Jan lokalerne på Torvet 8 i Hadsund og 25. marts åbnede de restaurant ”La Dolce Vita”, der oversat fra italiensk betyder ”Det søde liv”.

Det er netop at forsøde gæsterne, Bettina og Jan ønsker at gøre i restauranten med god mad lavet fra bunden, gode vine og betjening, det hele serveret med stolthed.

At drive restaurant i Hadsund var ikke lige noget ægteparret havde set komme, for Jan er selvstændig revisor i Nørresundby, og Bettina er uddannet handelsassistent på kontor, men de var venner med den tidligere ejer af restauranten, og efter hans konkurs i efteråret 2018 var der brug for nye ejere.

Derfor blev Bettina og Jan partnere med den tidligere ejer, hvor han skulle fortsætte med at drive køkkenet, men en artikel i en anden avis, hvor der var for meget fokus på de nye ejere, end på ham der lavede maden, fik ham til at ændre mening - dog først 2 dage efter kontrakten var underskrevet.

Bruddet blev en grim affære og en masse chikane fra den tidligere ejer, så Bettina og Jan stod tilbage med både chok samt ærgrelse, og de har brugt så meget energi på at slukke ildebrande og lære alt fra bunden.

Tager udfordringen op og svigter ikke deres aftaler

Men de to positive ejere har besluttet, at tage kampen op og fortsætte, for de har kontrakt på lokalerne, og de har selskaber i ordrebogen, bl.a. sølvbryllup samt konfirmationer og de aftaler svigter de ikke.

Selskabslokalet kan lejes - både med og uden mad, og hvis man har ideer til brugen af det lokale, henvender man sig bare, siger Bettina.

Nyt personale

Der er ansat en ny, dygtig italiensk kok, Antonio Usai, og det kolde køkken står Anne Meiholm for, med nye tilbud til frokost bl.a. stjerneskud og pariserbøf, mens pizzabageren fortsat bager ”La Dolce Vita”s lækre pizza.

Restauranten havde i marts stor succes med en ”Winemakers diner”, og der kommer flere: 7. juni, 30. august og 25. oktober, desuden er der nye tiltag med Brunch i weekenden, ny hjemmeside og en husmusiker, der spiller både udenfor, inde og til selskaber, men også søndagssildebord, fællesspisning o.s.v. både på italiensk, men bestemt også på dansk.

”La Dolce Vita” er medlem af Hadsund Handel, så et Hadsund Kort kunne f.eks. bruges til en lækker middag, pizza eller pasta.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...