VIDERE: Den 100 procent privatejede butik fortsætter, som intet var hændt

HADSUND: I den sidste tid har flere medier skrevet, at PWT - koncernen bag blandt andet Tøjeksperten - er gået i rekonstruktion.

Det påvirker dog ikke Tøjeksperten Hadsund, der fortsætter som hidtil.

De økonomiske konsekvenser af corona-krisen er for alvor ved at blive synlige rundt om i landets små og store virksomheder.

Både større og mindre erhvervsdrivende kæmper for overlevelsen, og det gælder også modetøjsvirksomheden PWT, der står bag kæder som blandt andet Tøjeksperten og Wagner.

Forleden kom det frem, at PWT var gået i betalingsstandsning - eller rekonstruktion, som man kalder det nu om dage.

Konkret betyder det, at virksomheden forsøger at tilpasse forretningen og få nye aftaler med kreditorerne, så man kan tilpasse virksomheden til nye tider efter krisen og stå stærkere når tingene normaliseres igen.

- Det får ingen indflydelse på Tøjeksperten i Hadsund, da den er 100 procent privatejet.

- Men det vil formentlig betyde en tilpasning flere af PWT’s egne forretninger. Således skriver indehaver af Tøjeksperten i Hadsund, Morten Meyer Nielsen i en mail til avisen.

- Som man måske har set i medierne, er selskabet, der står bag Tøjeksperten kæden, gået i rekonstruktion.

Dette gælder ikke Tøjeksperten i Hadsund da den er privatejet og vores økonomi ikke har noget med kæden at gøre.

- Den lokale forretning på Storegade i Hadsund er ejet af Morten Meyer Nielsen og kører fortsat videre som en lokal, sund og god virksomhed med eget cvr-nummer.

Gennem hele perioden har holdt normalt åben og haft et godt flow af kunder, tiden taget i betragtning.

- Vi oplever at flere kunder ringer og bestiller varer, eller bruger vores sociale medier til at se varerne, hvis de ikke har mulighed for at besøge butikken og så gerne vil have varerne leveret, forklarer Morten Meyer Nielsen

- PWT Group, som selskabet bag kæden hedder, er det firma, som ejer Tøjeksperten navnet, og det selskab vi blandt andet køber nogle af vores varer igennem, og som vi bruger til eksempelvis HR, markedsføring, leverandøraftaler og lignende.

- Jeg er overbevist om, at Tøjeksperten og PWT Group kommer igennem denne svære tid, men under alle omstændigheder kan man roligt regne med Tøjeksperten i Hadsund. Vi vil fortsat bestræbe os på at være en lokalforankret og serviceminded samarbejdspartner på såvel privat beklædning samt profilbeklædning.

Flere Tøjeksperten butikker åbner op igen.

Tøjeksperten i Hadsund har været åbent i hele perioden som normalt, men alle Tøjeksperten butikker der er ejet af PWT har været lukket i en periode, men er ved at åbne op igen i takt med retningslinjerne ændres fra regeringen, slutter Morten Meyer Nielsen, der minder om: Vil du have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...