Det hele præsenteres på et stort medlemsmøde søndag 20. oktober 2019 i Hadsund KulturCenter.

MARIAGERFJORD: Den lokale rejseforening ”De rejseglade jyder” er nu klar til at ligge rejseprogrammet frem gældende for 1 halvår 2020.

Formanden for foreningen Jan Schwartz fra Hadsund, udtaler: - Vi har nu i de sidste mange måneder arbejdet hårdt på at sammensætte et rejseprogram, som opfylder vores mange medlemmers ønsker og behov.

På sidste fællesmøde var der blandt andet ønsker om en storby ferie. Med den store erfaring vi har fået i det første år, af vores levetid, hvor vi har være på Rhodos, en tur til Cirkusrevyen og er nu på vej med 48 medlemmer til Korfu, har vi kontaktet en del rejseudbyder.

Vi har haft en del forhandlinger, med det formål, at opnå den bedst mulige pris. Vi er i dag mere end 190 rejseglade medlemmer, og den store medlemstilslutning, skal og bliver naturligvis udnyttes i forhandlingerne. Mange rejsearrangører er nu også begyndt at kontakte os uopfordret, og ja – det bliver udnyttet.

Det har været vigtigt for os, at kunne fremlægge et program der dækker behovet for både par og for enlige.

Vores motto er jo, at det skal være ” Nemt – billigt og behageligt”.

Med et for øje, har vi sammensat et spændende program for 1 halvår 2020, bl.a. med Suncharter på en 8 dages tur til Cypern, en 4 dagstur til London, og på opfordring 2 endagsture busture, men det hele præsenteres på et stort medlemsmøde søndag 20. oktober 2019 i Hadsund KulturCenter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...