så derfor håber arbejdsgruppen bag Projekt "Den gode Søvn", at endnu flere vil støtte projektet, der vil tilføre yderligere faciliteter og kvaliteter til de i forvejen mange aktiviteter, som er i Øster Hurup.

- Projekt "Den gode Søvn" skal også være med til at sikre, af Øster Hurup i fremtiden vil være et godt sted af bo, hvor livskvalitet, fællesskab, socialt netværk og generationer på tværs af alle aldre og interesserede kan mødes, oplyser formanden for arbejdsgruppen Jørgen Kaare Jensen.

Byfornyelsesprojektet og projekt "Det gode Liv" har allerede vendt det negative efter skolelukningen til noget positivt, hvor alle arbejder sammen om at gøre Øster Hurup til et fantastisk sted at være for både fastboende og turister.

Øster Hurup skole blev nedlagt i 2011 og i 2017 blev størstedelen af skolen revet ned for at give plads til byfornyelsen.

Den ene ende af skolen, der er sammenbygget med Multihuset, er bevaret sammen med den tidligere fritidsordning.

Øster Hurup Multihus er med til at sikre at byen fortsat har et lokalt omdrejningspunkt og være et attraktivt sted at bo, for børn, unge, voksne og ældre.

Multihuset rummer mange aktiviteter for alle aldre og er byen kulturelle samlingssted. Det er gennem dette fællesskab at arbejdsgruppen tror på, at livskvaliteten kan blive endnu bedre, at flere mennesker i vores by får et større socialt netværk, at man kender hinanden.

Alle aktiviteter, der allerede finder sted i og omkring Multihuset skal fortsat være at finde her, men samtidig vil vi åbne os mod at nye aktiviteter kan etableres.

Vore visioner er:

- at skabe mulighed for overnatning

- etablering af et stort fælles, grønt område med mulighed for bålplads, udekøkken, primitive overnatningsmuligheder m.m.

- at udvikle et nyt udlejningskoncept i samarbejde med turistorganisationerne, øvrige aktører i byen, hvor man ikke bare lejer sengepladser, men også oplever/aktiviteter og dermed også et tilbud til de foreningsløse.

Uanset om man kommer fra nord, syd, øst eller har - som de fleste - været en tur på havnen, vil Multihuset og den foranliggende bypark være stedet, som viser byens ansigt ud ad til. Vi ønsker at videreudvikle en kultur, hvor alle påtager sig et medansvar for byens udseende og udvikling ved at etablere en overnatningsfacilitet.

Projektet skal tilføre yderligere kvalitet til de aktiviteter, der allerede foregår i og omkring Multihuset.

Byen er ved at undergå en større forvandling i forbindelse med byplanen og havnepromenaden, hvor området omkring Multihuset vil blev byens centrale punkt.

Ud over sommerhuse, campingpladser og få privat Bed & Breakfast er der ingen overnatningsmuligheder i området, og der er klart givet udtryk for manglen på hotel/hotellignende overnatningsmuligheder fra en række interessenter som: turister, gæster i Multihuset, fastboende, Vildmosecentret, VisitMariagerfjord og virksomheder.

Ombygning af den tidligere fritidsordning vil skabe 6 værelser med eget bad og toilet samt fælles opholdsrum/køkken.

Arbejdsgruppen består af:

Jørgen Kaare Jensen, Lasse Kristensen, Erik Damgaard, Paul Madsen, Jørgen Andersen og Ingermann Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...