Butikken fejrer 160 Lifestyle aftaler samt kåring af kvartalets butik

HADSUND: - Kunderne har en stor del af æren for, at vi blev kåret som kvartalets butik og fejret med 160 Lifestyle aftaler, jeres opbakning til Profil Optik Hadsund gør, a t det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde hver dag. I holder os skarpe, da vi hele tiden skal matche og dække jeres behov i en tid hvor briller ikke længere kun er en funktionsgenstand, oplyser butikschef Britt Juncker Jensen.

1. juni 2018 introducerede vi i Profil Optik et nyt koncept. Et koncept hvor du får briller til alle dine behov og en hel pakke af sikkerhed oveni købet. Blandt andet fuld forsikring af dine briller uanset om du glemmer dem, får dem stjålet eller uheldet bare er ude. Du får også mulighed for nye glas UDEN ekstra omkostninger når styrken ændrer sig, samt muligheden for at bytte en brille hvert år. På den måde har du briller til forskellige formål, fx festbriller, skærmbriller, læsebriller, solbriller og cykelbriller i kombination med hverdagsbrillen.

Torsdag blev vi kåret til kvartalets Profil Optik på grund af vores flotte antal Lifestyle aftaler. Kunderne har været med til at gøre det muligt at vinde pokalen.

Vi vil derfor gerne invitere på bobler fredag 2/11, for at fejre succesen med jer. Hvis du allerede har en Lifestyle aftale, så kig forbi og lad os høre, hvordan det går med dine briller, hvis ikke, så kig forbi til en uforpligtende snak om Lifestyle, hvor vi kan fortælle om hvordan Lifestyle matcher netop jeres behov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...