Troels og Lene Kold medvirker i ”Okring et flygel” denne gang i Als Kirke på mandag

ALS: Fejringen af Als Kirkes nye flygel fortsætter, og mandag den 18. november kl. 19 vil kirkens organist, Troels Kold, dels spille en række klaverstykker, dels vil han akkompagnere sin hustru, tdl. kirkesanger Lene Kold. Og så skal tilhørerne selvfølgelig synge fællessange til flygelakkompagnement!

En slags overskrift på aftenen kunne være ”Samme medvirkende - nye numre”, idet parret midt i oktober afholdt den første Omkring et Flygel-aften i kirken. Denne gang vil de spille og synge lidt Chopin, lidt Kai Normann Andersen, lidt Schubert - og lidt jazz og tango.

Flyglet har allerede været i anvendelse ved flere gudstjenester, bl.a. den nyligt afholdte mindeandagt på Alle Helgens søndag. Fremover vil det også give helt nye muligheder for de koncerter, som Als Kirke afholder så mange af. Både som soloinstrument og som del af trioer, kvartetter og kvintetter - og som akkompagnement til sang eller et soloinstrument.

For at få gang i flyglet som koncertinstrument med det samme, ’tyvstarter’ Troels Kold således med et par ’lokale’ aftener i dette efterår, hvor folk i Als og omegn kan få lejlighed til at nyde det smukke instrument med den smukke lyd.

Arrangementet vil vare ca. tre kvarter, kirkebil kan benyttes og der er gratis adgang.

Der arbejdes på, at der kort ind i det nye år vil komme en professionel koncertpianist, der virkelig kan vise, hvad instrumentet kan. Mere herom senere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...