Bente Carpentier er valgt som ny præsident for klubben

HADSUND: På Hadsund Inner Wheel Klubs junimøde på Færgekroen, Hadsund Syd, overrakte Anne Marie Vestergaard, Als, præsidentkæden til Bente Carpentier, Hadsund, som skal være ny præsident for Inner Wheel i året 2019-2020.

Det er anden gang, at Bente Carpentier er valgt til klubbens præsident. Hendes første præsidentperiode var i Inner Wheel-året 1999-2000.

Hadsund Inner Wheel klub kan fejre 50-års jubilæum 6, september i år, og klubbens festudvalg er da også i fuld gang med at planlægge fødselsdagsfesten.

Klubben afholder ikke møder i juli, men ikke alle medlemmer holder helt sommerfri, for nogle skal jo sælge kaffe og kage samt passe loppeboden på Bazar Skelund, så der kan tjenes penge til velgørenhed i lokalområdet. Derudover støtter klubben også diabetesforeningens børnearbejde, Mødrehjælpen samt Inner Wheel Danmarks årsindsamling.

I det nye Inner Wheel år venter et spændende og varieret program, der bl.a. indeholder besøg i arkivet på Hadsund Museum, film og foredrag om Havnø, Visborggård og Thygeslund samt foredrag med Mathis Huse om Siriuspatruljen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...