Boghandler Bent Volmar glæder sig til at få besøg af forfatter Sara Blædel i butikken på Storegade i Hadsund på fredag

HADSUND: Sara Blædel signere sin nye bog ”Pigen under træer” til Black Friday 29. november kl. 11:45 hos Bog og Ide i Hadsund.

Sara Blædel er journalist og debuterede i 2004 med den første bog om kriminalassistent Louise Rick.

Pigen under træet er den tiende bog i serien, og undervejs er Sara Blædel fire gange kåret af læserne som danskernes yndlingsforfatter med en pris, der i dag er kendt som Martha-prisen. I 2014 modtog Sara Blædel boghandlernes fornemme pris, De Gyldne Laurbær for romanen Kvinden de meldte savnet.

Hendes bøger er solgt i mere end tre millioner eksemplarer og er under udgivelse i 38 lande.

Louise Rick er tilbage: Tiende bog i serien

På Bornholm findes liget af skolepigen Susan, der forsvandt sporløst under en lejrskoletur i 1995. Liget har ligget gemt i en klippesprække i Ekkodalen under et myldrende dække af insekter i over tyve år.

Camilla Lind er tilbage på kriminalredaktionen på Morgenavisen og insisterer på at optrevle, hvad der egentlig skete, dengang Susan forsvandt. Da Camilla opsøger Susans gamle klassekammerat Pia for at få mere at vide, finder hun en familie knuget af sorg, fordi Pia samme morgen er gået i Dyndet og har druknet sig.

Louise Rick er på orlov fra sit job i Drabsafdelingen og er i utide blevet kaldt hjem fra sin jordomrejse, efter hendes bror har forsøgt at begå selvmord. Han er sønderknust, fordi hans kone, Trine, igen har forladt ham og deres to små børn. Louise prøver at hjælpe sin bror med at finde Trine, som ikke har givet lyd fra sig, siden hun forlod hjemmet.

I sin søgen blandt Trines ting finder Louise et gammelt klassebillede, og det går op for hende, at Trine i sin tid gik i klasse med Susan og Pia og var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...