Udflugterne for beboerne belaster ikke den kommunale økonomi. Nordea-fonden er den glade giver

Assens: Beboerne på De Gamles Gård i Assens ved Mariager får på skift mulighed for at vælge aktiviteter ud over de daglige gøremål. Det er hverken flyrejser eller andre dyre ønsker, der er på ønskesedlen, når plejehjemmet lancerer ugefokus for beboerne.

Senest var det 92-årige Georg Jørgensen, der bestemte, hvad der skulle ske. Det blev til en tur mod øst i kommunen, og han blev fulgt af fire andre beboere og tre personalerepræsentanter.

- Hans højeste ønske var at komme på udflugt til Als, hvor hans far boede på Als Nørregård. Det blev også til et smut indenom Skelund, hvor han i sin erhvervsaktive år drev en tv- og radionforretning med tilhørende værksted, siger koordinator Lone Sloth Corfixen.

De gamles Gård har sammen med et andet plejecenter i Mariagerfjord Kommune en mindre bus, som blev brugt til udflugten.

Inden turen gik tilbage til Assens var man på besøg på havnen i Øster Hurup. Her blev frokosten indtaget på restaurant Neptun, hvor man ud over et stort stjerneskud kunne nyde udsigten over havnearealet og Kattegat.

Udflugterne for beboerne belaster ikke den kommunale økonomi. Nordea-fonden er den glade giver.

- Vi har modtaget 5.000 kr., der dækker udgiften til bussens brændstof og forplejningen på udflugterne, oplyser Erik Andersen, der er pedel på stedet.

Hjemme igen udtrykte Georg Jørgensen stor taknemmelighed for udflugten, der var med til at give ekstra livskvalitet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...