Hos Værestedet Bazen i Hadsund er der altid kaffe eller the på kanden

Er det et sted i Hadsund, hvor alle brugerne er velkomne, så er det hos Værestedet Bazen på Ålborgvej 17A, hvor der altid er kaffe eller the på kanden.

Det er Pia Jensen og Michelle Nielsen, som brugerne møder, når de har brug for snakke om deres problemer, og der er altid hjælp og tryghed at hente, for Bazen har stort set åbent alle hverdage samt søndag i ulige uger, hvor alle kan komme og deltage i de mange forskellige aktiviteter som tilbydes, bl.a fællesspisning, som brugerne selv står for, dog med hjælp fra Pia og Michelle.

Der oprettes også forskellige aktivitetshold, som brugerne kan deltage i. Det være sig Multisport og Fitness i Hadsund Hallerne eller NørkleCafe, hvor der strikkes, hækles, broderes eller tegnes.

Lige nu er der også oprettet et ”Hold kun for mænd”, dog med Michelle, hvor der laves forskellige aktiviteter på Bazen og ude af huset.

Sidste nye aktivitet er selvfølgelig her op til jul: Juleopvarmning, hvor deltagerne kan lave alt muligt i glaskunst, træ, beton og naturmaterialer, hvor temaet er julen.

Endvidere tilbyder Værestedet Bazen i samarbejde med bl. a. Hadsund Handel og Jan Vestergaard at opstille en Pop-up Butik med de ting, som brugerne laver, Motion i Vand i Hadsund Skoles svømmehal, NADA Cafe med en bestemt form for øreakupunktur og endelig Psykoedukation, er tilbud rettet til borgere med en diagnose, der godt kunne tænke sig at få mere viden om diagnosen og samtidig blive klogere på sig selv.

Værestedet Bazen er et u-visiteret, åbent og anonymt tilbud til borgere med social-psykiatriske udfordringer og tilbyder socialt, rummeligt fællesskab og forskellige aktiviteter, med fokus på et trygt miljø med plads til forskelligheder.

Værestedsmedarbejder Pia Jensen siger: Vi understøtter, at mennesker mødes og danner netværk for således at bidrage til, at venskaber og socialt fællesskab kan opstå. Vi tror også på, at alle mennesker har ressourcer, håb og drømme for deres liv, og vi understøtter at vores brugere oplever at mestre en hverdag med livskvalitet og indhold, så derfor inddrager vi aktivt brugerne i både planlægningen og afholdelsen af vores aktiviteter på Bazen”.

- Vi udgiver også et aktivitetskatalog, hvor vi opdaterer tilbuddene og stedets aktivitetsgrupper, fastslår Michelle Nielsen,- samt hver måned en månedsplan, som kan findes fysisk opslået på stedets opslagstavle og Facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...