Talenterne fra Mariagerfjord Pigekor havde nemlig taget opstilling bag den unge singer-songwriter for at levere ekstra stemmer til nummeret ”Hvis du går”

MARIAGER: Sangeren Hjalmer fik forleden lokal opbakning, da han optrådte i Den Gamle Biograf i Mariager som en del af sin akustiske tour.

Talenterne fra Mariagerfjord Pigekor havde nemlig taget opstilling bag den unge singer-songwriter for at levere ekstra stemmer til nummeret ”Hvis du går”.

- Det var en af de helt store oplevelser at synge sammen med Hjalmer, siger korleder Christian Fris-Ronsfeld.

- Det bedste øjeblik for mig var Hjalmers overraskede ansigtsudtryk, da pigerne sang de første toner for ham helt akustisk. Man kunne virkelig mærke på ham og hans guitarist, at samarbejdet med pigerne var noget helt særligt og enestående for dem, bemærker han.

Koncerten i Mariager markerede afslutningen på en lang dag for pigekoret, der forinden havde været på velgørenhedsturné rundt i Mariagerfjord Kommune.

Turneén omfattede bl. a. en koncert på Plejecenter Fjordvang, hvor centerleder Charlotte Pil satte stor pris på at få besøg af pigerne:

- Koncerten med Mariagerfjord Pigekor var en kæmpe succes. Alle beboerne var samlet i dagcenteret og ventede spændt på koret og deres skønne sange, og både beboere og personale nød den gode stund og kom rigtigt i julestemning, fortæller hun.

Det næste på plakaten for Mariagerfjord Pigekor er Korskolens julekoncerter 8. december og julekoncerten i Folkekirkens Hus i Aalborg 18. december.

Alle tre koncerter er på forhånd udsolgte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...