Bente Fisker inviterer indenfor til udstilling over tre weekender i Øster Hurup

ØSTER HURUP: Bente Fisker på Thaliavej 11 i Øster Hurup arrangerer igen i år en påskeudstilling, der holder åbent 18. og 19. april - 4. og 5. maj samt 11 og 12. maj udstiller hun egne malerier, som udfolder sig gennem en naturalistisk og abstrakt kunststil, hvilket fusioneres i et moderne udtryk.

Værkerne udføres gennem en eksperimenterende tilgang, men med klar vision om motiv, komposition samt farvevalg. Malerierne er figurative og giver oplevelsen af indbyrdes farvesammensætninger.

Også denne gang har Bente en særudstilling, hvor malerierne er udført i en proces, som er påbegyndt med egen fotografering. De udvalgte fotos er redigeret via en app, som gengiver fotografiets komplementærfarver, som ligger overfor hinanden i farvecirklen. Malerierne er udført efter det reelle billede samt billedets komplementærfarver. Dette har samme effekt som et negativ.

Alle malerier har udgangspunkt i gode materialer, hvor Bente arbejder i en kreativ og eksperimenterende proces med skiftende teknikker. Bentes solide ståsted i malerfaget kommer til udtryk med lige linjer og akkuratesse, hvilket bl.a. betyder at lærredernes rammer og kanter er skarpt trukket op, således at værkerne er lige til at hænge op. Værkerne udføres i olie og akryl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...