Næste tur går til Korfu, fastslår foreningens formand.

HADSUND: Vores motto er, det skal være nemt, billigt og behageligt, siger Jan Schwartz, formand for den lokale rejseforening fra Hadsund, ”De rejseglade jyder”, der netop har været på deres første udenlandstur.

Turen gik til Rhodos, hvor 24 rejseglade jyder deltog.

Jan Schwartz siger videre: - Vi har haft en helt igennem fantastik tur hvor der blandt medlemmerne blev knyttet nye venskaber. At se flere par finde sammen – tage på udflugter sammen – hygge sig sammen er præcis det vi i rejseforeningen gerne vil. Jeg indrømmer gerne, at jeg var da lidt spændt på hvordan det ville gå, når mennesker der ikke kender hinanden skal på en 8 dages tur sammen, men det gik over alt forventning. En vigtig del af vores koncept er jo, at man ikke er tvunget til at deltage i planlagte udflugter, men man planlægger selv hvordan man vil bruge tiden – alene eller sammen med andre. Det gør vores rejser interessante.

På turen her til Rhodos blev der taget initiativ til en ”pigetur” til Rhodos by, for her at tage rundt i byens mange butikker.

Andre tog initiativ til en sejltur til den fantastiske græske ø Symi. Andre ville leje en bil og selv studerer øens mange smukke steder.

Det er sådan vores medlemmer gerne vil have det.

Næste tur er til oktober, hvor 46 rejseglade jyder tager til Korfu, men i allerede i september måned bliver der afholdt et nyt medlemsmøde, hvor billeder fra Rhodos turen bliver fremvist, og oplægget til forårsrejsen 2020 bliver præsenteret, sammen med tilbud på storbyferie til London og Berlin og igen efter vores motto ”det skal være nemt - billigt og behageligt” slutter Jan Schwartz.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...