Søren Hjelm fra Hadsund Hallerne og hans kollega fra Assens Hallen har længe arbejdet på at få koncerten op at stå der også byder på show med Finn Nørbygaard på lørdag

HADSUND: ELRO-dagene nærmer sig og dermed også en Kæmpe Fest i Hadsund Hallerne, hvor ”På slaget 12”” og ”Finn Nørbygaard” med pianist kommer forbi.

Halinspektør Søren Hjelm fortæller at festen holdes lørdag 25. maj fra klokken 18 i Hadsund Hallerne.

Her inkluderer billetprisen også forret og buffet.

Billet til spisning skal købes på hallernes hjemmeside - hadsundhallerne.dk - mens billet uden spisning kan købes ved indgangen.

På slaget 12

I 1984 dannede Kirkegaard og Ann-Mette Elten Kvartalsband (navnet fordi gruppen kun øvede en gang i kvartalet) sammen med Søren Møller (keyboards), Mogens Lodahl (bas), Mats Madsen (trommer).

Gruppen havde blandt andet Thorstein Thomsen-sange på repertoiret, og samme år begyndte Jens Folmer Jepsen at skrive sange sammen med Kirkegaard.

Da bandet i begyndelsen af 1985 skulle have et rigtigt navn, var alle enige om, at det for det første ikke skulle være et engelsk navn.

De første sange var allerede skrevet og de var på dansk og derfor skulle bandets navn også være dansk. Det var også vigtigt for bandet, at det ikke blev et navn med “z” eller “x”, som ellers var ret populært at bruge i bandnavne i 80’erne.

Jens Folmer Jepsen, som dengang skrev alle bandets tekster, havde lavet en oversættelse af det gamle Wilson Pickett hit “In The Midnight Hour” og kaldt den for “På Slaget 12”.

Og fordi det var en af sangene, der altid var på repertoiret i de dage, og fordi bandet syntes, der var “noget rock” i udtrykket “På Slaget 12”, så blev det til det. Desuden var det som om, at man i Århus dengang altid blev sat til at starte med at spille hen imod midnat.

Da den første LP “På Slaget 12” kom i 1986, var man allerede opmærksom på, at det kunne ende med at bandet efterhånden kom til at hedde PS12.

Så derfor er “P”, “S” og “12” fremhævet på coveret. Noget som gentog sig på andet og tredje album.

Det var først langt senere, i 1991, det blev til den mere “mundrette” forkortelse “PS12”. Så På Slaget 12 kom til at hedde PS12 i årene 1992-93.

I 1995 skiftedes til På Slaget 12 igen, det var der, trods alt, mere “indhold” i. Siden har navnet været På Slaget 12 og mon ikke, det bliver ved det fremover også.

Finn på nye eventyr

Finn Nørbygaard er uden tvivl en af landets mest kendte og anerkendte entertainere og komikere.

Finn Nørbygaard har i mange år været en af de stærke kræfter på underholdningsscenen i Danmark.

Det viste Finn Nørbygaard senest på den længe ventede tour med Jette Torp – Musik og Fis 2.

Finn Nørbygaard har for længst taget sine slag og rejst sig med en stærk og fornyet kraft, som han stadig er kampklar til at dele med resten af landet.

I Finn Nørbygaards nye show – ”Finn, på nye eventyr” – får du som publikum en perfekt blanding af galskab, humor og musik og ikke mindst høj grad af selvironi og ærlighed, som de to vigtigste ingredienser!

Men denne Finn Nørbygaard opsætning er spritny. Finn Nørbygaard vil nemlig gå på de skrå brædder ganske alene – kun med assistance af sin trofaste kapelmester, Kristian Borregaard. Kristian Borregaard og Finn Nørbygaards årelange tætte samarbejde gør deres sammenspil unikt.

Som Finn Nørbygaard også selv siger det: Det bliver Finn – med det hele!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...