To nye film har premiere torsdag i Hadsund Bio

HADSUND: Torsdag 9. maj har filmen ”Hustle” med Rebel Wilson og Anne Hathaway verdenspremiere i Hadsund Bio 1+2

Hustle

Rebel Wilson og Anne Hathaway har en fantastisk kemi sammen i denne film, hvor de spiller to svindlere, der på hver deres måde mestrer kunsten at franarre penge fra mænd, der ikke fortjener bedre.

Anne Hathaway som Josephine Chesterfield er en sofistikeret, sexet brite, der samler på ædelstene og lever luksuslivet på den franske sydkyst. Den anden er en brovten australier, der scorer kontanter på barer over hele verden.

Wilsons talent for fysisk komik og Hathaways skarpe vid er en sprængfarlig cocktail. De starter som konkurrenter, men indser at de må samarbejde og bruge deres forskellige talenter, hvis det skal lykkes at storsvindle en naiv tech-milliardær.

Den eventyrlige park

Da Junes mor bliver syg og kommer på hospitalet, har June ikke længere lyst til at lege i den fantasiverden – Den eventyrlige park – som de har skabt sammen.

Hun har ikke længere lyst til at bygge sine drømmes rutsjebane eller en verden, hvor tyngdeloven ikke gælder. Hun forlader sine legekammerater, chimpansen Peanut, bjørnen Boomer, grisen Greta, pindsvinet Steve og mekaniker-bæverne Gus og Cooper. Men på en tur i skoven opdager hun, at det ikke er sådan at forlade parken, for her står hun pludselig midt i forlystelsesparken, som nu er ved at forfalde og forsvinde ind i mørket. Hun forstår, at der er visse ting, man ikke bare kan opgive og går i gang med at kæmpe for den eventyrlige park.

”Den eventyrlige park” handler både om at skabe verdens bedste forlystelsespark, hvor kun fantasien sætter grænser, og lade et vildt eventyr udspille sig i disse omgivelser, og om, hvordan vi håndterer sorg.

André Nemec og Josh Appelbaum har sluppet bremsen og sender publikum på deres livs rutsjebanetur med en håndfuld charmerende figurer.

Øvrige film

Hadsund Bio 1+2 vider også filmene: ”Gøg og Gokke”, ”Avengers: Endgame” ”Kun for kvinder 2019” og....

Hacker

Benjamin er 13 år og en dygtig hacker. Han bor på et bosted, fordi han mistede sin mor, da han var syv år, og aldrig har kendt sin far. En dag opsøger to mænd fra Forsvarets

Efterretningstjeneste Benjamin, fordi de har spottet en kvinde på en overvågningsvideo, som de mener, kan være hans mor. Efter chokket har lagt sig, beslutter Benjamin sig for at starte sin egen hemmelige undersøgelse af, hvad der er sket med hans mor. Han får hjælp af Savannah, der også bor på bostedet, og de finder hurtigt ud af, at Benjamins mor ikke har været den, han troede, hun var, og at hun har været del af en hemmeligstemplet mission.

Da de hacker Forsvarets Efterretningstjeneste, opdager de, at Benjamin er en langt vigtigere brik i spillet om hans mors forsvinden, end han troede…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...