Herlig familiefilm: Premiere i Hadsund Bio tirsdag 25. december

HADSUND: Magien bag Mary Poppins vender tilbage til Hadsund Bio 1+2, hvor den har premiere 25. december.

Emily Blunt er den praktisk talt perfekte barnepige, der vender tilbage til familien Banks, når de har brug for hende mest i Mary Poppins vender tilbage. Med et stjernespækket cast, ni originale sange og en magisk tur rundt til Londons mest ikoniske steder, er Mary Poppins vender tilbage en sjov og frisk efterfølger til den ikoniske original.

24 år efter Mary Poppins, har Michael Banks nu en familie selv og arbejder i samme bank, som hans far og bedstefar gjorde. En familie tragedie kombineret med penge problemer efterlader Michael med bekrymninger om hans tre børn, men ligesom familien frygter, at ting kun bliver værre, kommer Mary Poppins ind i deres liv igen.

Forfatteren PL Travers blev først udgivet i 1934 og skrev otte bøger i løbet af halvtreds år, og historien om Mary Poppins vender tilbage er hentet fra flere af disse magiske eventyr. Instruktør/ Producent Rob Marshall forklarer: ”Det var indlysende, at der var mange flere historier at fortælle, og da vi læste alle bøgerne, indså vi, at vi kunne finde en anden måde ind i historien. Vigtigst af alt, var at understrege Travers’ tilbagevendende tema, at vi som voksne bliver desillusionerede og kyniske og glemmer at se på livet gennem et barns øjne. ”

At finde en skuespiller til at følge i fodsporene på Dame Julie Andrews ’Oscar-vindende præstationer, vil aldrig være nemt, men Emily Blunt vidste, at hun kunne bringe noget frisk til en af filmverdenens mest elskede figurer.

”Rob Marshall forklarerede karakteren for mig på en virkelig spændende måde, med Mary Poppins der have denne gådefulde plan og samtidig var forfængelig og stilfuld, men også sjov. Jeg forestillede mig, at hun havde en lidt skarpere kant, men huskede også den gode følelse, jeg fik fra hende som barn, ”forklarede hun.

Det fuldendte hold er Hamilton-skaberen Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw som Michael Banks, Emily Mortimer som Jane Banks, Colin Firth, Meryl Streep, Angela Lansbury og Julie Walters.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...