Fantastiske skabninger 2 på vej på lærredet i Hadsund

HADSUND: Nu kommer nummer to i rækken af fem helt nye eventyr fra J. K. Rowlings fantastiske og eventyrlige univers, Wizarding WorldTM, Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser.

Filmen kan ses i Hadsund Bio 1+2 fra torsdag 29. november og havde premiere den 15.

Handlingen

Da den første film i serien sluttede, blev den magtfulde Mørkets Troldmand, Gellert Grindelwald (Johnny Depp) fanget og sat bag magisk lås og slå af MaKUSA (Magisk Kongres, USA), med hjælp fra den unge troldmand, Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Men – præcis som han truede med – er Grindewald nu undsluppet sit fangenskab og er med det samme gået i gang med at samle ligesindede følgere, hvoraf dog kun de færreste er klar over hans virkelige plan om at skabe en renblodet race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både de magiske og ikke-magiske skabninger på jorden.

I et desperat forsøg på at forhindre Grindewalds onde planer, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore (Jude Law), hjælp fra sin tidligere studerende, Newt Scamander, der endnu en gang accepterer at

hjælpe, dog uden at vide, hvor livsfarlig en mission han har påtaget sig. For nu trækkes grænserne endnu en gang op til et dødeligt opgør mellem det gode og det onde, hvori både kærlighed og loyalitet kommer på den ultimative prøve; selv blandt familiemedlemmer og livslange venner i en magisk verden, hvor afgrunden mellem mørkets og lysets magiske verdener bliver stadig større og dybere!

Filmen er instrueret af David Yates (Fantastiske skabninger og hvor de findes) efter manuskript af J.K. Rowling (Harry Potter-universet).

Plakaten i øvrigt

Hadsund Bio 1+2 viser også filmene: ”I Krig og Kærlighed”, ”Den Tid på Året”, ”Julemandens Datter”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...