Hadsund Bio har torsdag premiere på filmen Vildheks

HADSUND: Torsdag 11. oktober viser Hadsund Bio 1+2 premierefilmen Vildheks, en rigtig familiefilm med Gerda Lie Kaas, Sonja Richter, Signe Egholm Olsen, Vera Mi Fernandez Bachmann, Albert Werner Rønhard og May Lifschitz på rollelisten. Instruktør er Kaspar Munk

Vildheks

12-årige Clara er en helt almindelig pige, der bor i byen, går i skole og hænger ud med sin bedste ven Oscar. En dag bliver Clara angrebet af en stor sort kat, og med ét forandres hendes almindelige liv for altid. Da Clara bliver alvorligt syg med kattefeber, beslutter hendes mor at tage Clara med ud til sin søster Isa som de ellers ikke har set i mange år. Isa er en vildheks, som bor langt ude i skoven med sin hund Tumpe og sin vildven, uglen Tutu.

Ude hos Isa finder Clara ud af, at hun også er vildheks, og at den sorte kat er hendes vildven, som prøver at beskytte hende mod den onde heks, Kimæra. Da hendes vildven bliver kidnappet af Kimæra, beslutter Clara sig for at tage ud på en farefuld rejse, hvor hun må bruge sine nye evner for at overvinde de onde kræfter og bevise overfor sig selv, at hun ikke længere er en normal pige, men en vaskeægte vildheks.

VILDHEKS bliver en storslået dansk eventyrfilm, hvor seje hekse og magiske dyr inviterer hele familien med på en spændende og underholdende rejse ud i den eventyrlige natur og ind i den vilde verden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...