Biografen viser blandt andet det anmelderroste drama ”Før Frosten”

HADSUND: Hadsund Bio 1+2 viser et overflødighedshorn af nye film i årets første uger, nemlig: ”Før Frosten”, ”Happy Ending”, ”Class”, ”Temet Ninja” og ”A Start is Born”.

Før frosten

Dansk drama havde premiere 10. januar og udspiller sig i midten af 1800-tallet og følger bonden jens, der står over for et svært valg.

Da høsten slår fejl, må Jens, (Jesper Christensen) og Clara Rosager i nyt historisk drama om vor egen fortid.

Der hersker trange kår på landet i det 19. århundrede og med endnu en hård vinter forude, står bonden Jens overfor et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe bort, og det kaster familien ud i splittelse, hemmeligheder og mord. Spørgsmålet er hvor meget Jens vil ofre for at redde sine børn?

Happy Ending

er en dansk komedie, der følger Helle, som glæder sig til pensionisttilværelsen med sin mand Peter.

Helle glæder sig som et lille barn til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen. Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme.

Men kan man starte forfra efter 49 års ægteskab? Og kan man i det hele taget undvære hinanden? HAPPY ENDING er en smuk og dejlig fortælling om at det aldrig er for sent at få en ordentlig flyvetur eller at begynde at ryge.

Glass

får premiere i Hadsund Bio torsdag 17. januar 2019 og er en film i genren: Drama, Thriller og tilladt for børn over 15 år.

M. Night Shyamalan forener historierne fra to af sine mest fremtrædende og originale film, ”Unbreakable” og ”Split”, i en sprængfarlig, ny tegneseriethriller.

Efter slutningen på ”Split” jagter David Dunn (Bruce Willis) Dyret (James McAvoy) i en række af eskalerende konfrontationer. Men den gådefulde Elijah Price (Samuel L. Jackson), som også kendes under sit pesudonym mr. Glass, dukker op som den, der trækker i trådene og holder på hemmeligheder, der er af største betydning for begge mænd, i denne fængslende kulmination på Shyamalans verdensomspændende filmhit!

A Star is Born

Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally. Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet.

Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...