Masser af film for børn og voksne på vej

HADSUND: Hadsund Bio går ind i efteråret med masser af gode film for både børn og voksne, med både ”BørneFilmKlub” og ”FilmKlub Danmark” for det voksne, men viser også ”Ser du månen, Daniel”, ”Angel Has Fallen”, ”IT: Del 2” og ”Toy Story 4”.

Hadsund BørneFilmKlub viser film for aldersgrupperne 4-6 år, 6-9 år og 9-12 år, bestående af en pakke med 8 forestillinger, og starter 7. september kl. 10:00 for de yngste.

I aldersgruppe 1

skal børnene se: KIRIKOU OG TROLDKVINDEN.

En lille stemme høres inde fra en gravid kvindes skød: ’Mor, fød mig!’ ”Et barn, der kan tale fra sin mors liv, kan føde sig selv”, svarer moderen. Og så bliver en lille dreng født, skærer sin egen navlestreng og erklærer: ’Mit navn er Kirikou’.

Den lille Kirikou er født i en afrikansk landsby, hvor en troldkvinde kaldet Karaba har kastet en forfærdelig trylleform: foråret er tørret op, landsbyboerne bliver afpreset, mændene i landsbyen er enten blevet kidnappet eller er mystisk forsvundet. ”Hun spiser dem!”, Erklærer de overtroiske landsbyboere.

Karaba er en fantastisk og grusom kvinde omgivet af frygtløse og servile fetisjer. Men ikke før har Kirikou befriet sig fra sin mors liv, end han ønsker at befri landsbyen Karabas forbandelse og forstå årsagen til hendes ondskab.

Hans eventyrfyldte rejse fører Kirikou til det forbudte bjerg, hvor den kloge mand af bjerget, der kender til Karaba og hendes hemmeligheder, venter ham.

Hos gruppe 2

vises filmen MARY OG TROLDKVINDENS BLOMST med dansk tale

Mary er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har dog meget svært ved at falde til i sine nye omgivelser.

En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst.

Blomsten viser sig hurtigt at være magisk og før Mary ved af det, flyver kosteskaftet hende højt op over skyerne og afsted på eventyr.

Gruppe 3

viser TERNET NINJA, lørdag 7. september kl. 13:00.

Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn.

En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske.

Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke... Den er levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...