Flere nye film på vej til Hadsund i denne uge

HADSUND: Fra mandag 19. august og ugen ud har Hadsund Bio 1+2 endnu et par premierefilm til filmgængerne: ”One Upon A time i n Hollywood” og ”Toy Story 4” med dansk tale.

One Upon A Time i Hollywood

I 1969 i Los Angeles følger vi TV-stjernen Rick Dalton i et Hollywood, der er ved at forandre sig for altid.

Han var 50’ernes og 60’ernes helt store stjerne, men tiden har ændret sig, og en ny æra er på vej med nye, store stjerner. Med karrieren på vej ned ad bakke forsøger Rick og hans faste stuntmand Cliff Booth nu at navigere i en branche, de knap nok kan genkende længere.

Filmen har en fuldstændig original fortælling og nye karakterer, der præsenteres med den absolut ypperste teknik. Quentin Tarantino har skabt en ægte ”Tarantino-film”, der samtidig indebærer nye metoder for den kendte instruktør og manuskriptforfatter.

Det er en fortælling drevet af karaktererne, der forsøger at håndtere problemer i form af uopfyldte forventninger – problemer vi alle konfronteres med, som vi bliver ældre. Men i Hollywood er dette en ekstra dramatisk kamp, da succes og fiasko bor side om side både billedligt og bogstaveligt talt.

Med denne film rekreerer Tarantino sine formative år, hvor alt var ved et vendepunkt og ingen vidste, hvad der ville ske. Hvilket også kendetegner sig i nutidens Hollywood.

Toy Story 4

Toy Story 4 har premiere 29. august med instruktør Josh Cooley.

Woody (Stemme: Tom Hanks) har altid følt sig sikker på, hvad hans plads i verden var, og at hans formål er at tage sig af sit barn, om det så er Anders eller Bolette.

Så da Bolettes nye, hjemmelavede stykke legetøj, Gafli (Stemme: Tony Hale), erklærer, at han er “skrald” og ikke legetøj, påtager Woody sig ansvaret for at vise Gafli, hvorfor han bør stå ved, at han er et stykke legetøj. Men da Bolette tager hele gruppen med på familieferie i en autocamper, bliver Woody ført ud på en uventet omvej, hvor han blandt andet genforenes med sin gamle, forsvundne ven Bodil (Stemme: Annie Potts).

Efter flere år på egen hånd står Bodils eventyrlyst og omrejsende liv i skarp kontrast til hendes skrøbelige porcelænsydre. Woody og Bodil indser, at de ser meget forskelligt på, hvad livet som legetøj bør rumme, men det viser sig hurtigt at være den mindste af deres bekymringer.

Instrueret af Josh Cooley (“Riley’s First Date”), og produceret af Jonas Rivera (“Inderst inde,” “Up”) og Mark Nielsen (associate producer på “Inderst inde”).

Øvrige film

er ”Fast and Furious: Hobbs and Shaw”, ”Løvernes konge” og ”Angel Has Fallen”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...