Skal du/I se filmen Ser du månen Daniel?

HADSUND: Torsdag 29. august har Hadsund Bio 1+2 biografpremiere på ”Ser du månen, Daniel”.

Toolbox Film og Nordisk Film Distribution præsenterer Niels Arden Oplev og Anders W. Berthelsens storfilm SER DU MÅNEN, DANIEL, i Hadsund Bio 1+2, der er baseret på Puk Damsgårds bestseller af samme navn.

Filmen er instrueret af Niels Arden Oplev og co-instrueret af Anders W. Berthelsen og har Esben Smed i hovedrollen som den unge freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syren. I de øvrige bærende roller ses bl.a. Sofie Torp, Anders W. Berthelsen, Jens Jørn Spottag, Christine Gjellerup Koch og Andrea Gadeberg.

SER DU MÅNEN, DANIEL får landsdækkende biografpremiere 29. august og er åbningsfilmen i Biografklub Danmarks kommende sæson.

Handling

Storfilmen SER DU MÅNEN, DANIEL er historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid.

Hovedpersonen er den unge, danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley.

I filmen følger vi Daniels kamp for overlevelse i fangenskab, hans venskab med James, og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel.

Øvrige film er:

”Angel Has Fallen”, ”Once upon A time i n Hollywood”, og ”Toy Story 4”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...