Filmen Jagtsæson kan ses fra torsdag

HADSUND: Instruktør Tilde Harkamp er klar med en stjernebesat dansk komedie med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo i hovedrollerne, og holder Biografpremiere torsdag 3. oktober hos Hadsund Bio 1+2.

Nordisk Film præsenterer den stjernespækkede, danske komedie JAGTSÆSON med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo i hovedrollerne. Filmen instrueres af Tilde Harkamp (Den anden verden og Iqbal og den hemmelige opskrift m.fl.) efter manuskript af forfatterparret Claudia Boderke og Lars Mering, der bl.a. har skrevet de succesfulde Klassefesten-film.

Historien i JAGTSÆSON

Den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther) for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise.

Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

JAGTSÆSON er en varm, skør og humørfyldt dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og alt-for-meget karakterer.

- Det er lykkedes Lars Mering og Claudia Boderke at skrive en uhyre morsom, men også smertelig historie - en fortælling om venskab, kærlighed og jalousi og en sjov film for både mænd og kvinder, der løfter sig ud over hverdagens tristesse, udtaler filmens instruktør Tilde Harkamp. Hun glæder sig til at vise filmen frem for publikum, der kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...