Klovnen Pennywise vender tilbage til lærredet

IT: Del 2 - er denne uges Top-film i Hadsund Bio, hvor den havde verdenspremiere i sidste uge, og vises med de øvrige film: ”Ser du månen, Daniel” og ”Toy Story 4”.

IT: Del 2 - filmens handling

Klovnen Pennywise er tilbage for at terrorisere byen, Derry, 27 år efter, at de syv venner fra Taberklubben bekæmpede ham.

Nu er børn igen begyndt at forsvinde i byen. Mike samler derfor klubben, der ellers for længst er gået hvert til sit.

Skadet af fortidens traumatiserende oplevelser, må de nu hver især stå ansigt til ansigt med deres værste frygt for én gang for alle at tilintetgøre Pennywise – der er endnu mere dødbringende end nogensinde før.

FORHISTORIE

I slutningen af IT er de unge medlemmer af Taberklubben samlet i solskinnet. Det er flere dage siden, de bekæmpede Pennywise, og de er de eneste, der er helt bevidste om den grusomme ondskab, der næsten tilintetgjorde byen.

De laver en blod-ed, hvor de sværger at komme tilbage til byen, hvis deres bestræbelser på at ødelægge den ondsindede skabelse viser sig at have fejlet - hvis Pennywise nogensinde skulle vende tilbage.

27 år senere … ”IT does”!

IT fra 2017 redefinerede gysergenren og blev den bedst indbringende gyserfilm til dato. Filmene er baseret på Stephen Kings succesfulde gyserroman

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...