Selvom et skifte fra mini til junior kræver sin ”mand”, fik Jeppe alligevel kørt nogle medaljer og pokaler hjem

HADSUND: Når man kommer op i de voksnes rækker i motocrosssporten - og kører sin første sæson på de store hjul - finder man ud af, at sæsonen ikke gik så nemt som sidste år, hvor man kørte mini, fortæller Michael Jensen fra Hadsund Motor Klub, hvis søn Jeppe har haft en hård sæson, hvor han har kæmpet med langt ældre kører.

Jeppe er stadig kun 12 år og har kun kørt motocross i 2 sæsoner, men har alligevel klaret sig rigtig godt med gode placeringer igennem hele sæsonen ved stabil kørsel uden skader.

Jeppe har simpelthen kæmpet sig igennem sæsonen, hvor en del af tiden gik med indkøring af bl.a. affjedring, og få styr på de mange flere hestekræfter, hvilket kræver en helt anden kørestil end tidligere, udtaler hans far Michael Jensen.

Men alt i alt er han tilfreds og Jeppe nåede på sejrsskamlen flere gange, så nu forbereder far og søn sig til næste sæson, men holder dog julepause og starter roligt op i januar.

Hadsund Motor Klub

HdMK er inde i en positiv medlemstilgang, og har fået en del nye micro- samt junior kører.

Det er bl.a. sket gennem et rigtig godt samarbejde med ungdomsskole, der har maskiner og udstyr, så man kan prøve motocross.

Og p.t. ligger der en godkendelse ved kommune på byggetilladelse til nyt klubhus, som bestyrelsen har været så heldige at få midler til ved hjælp af forskellige fonde, og bestyrelsen har her i skrivende stund, fået godkendelsen, så byggeriet nu kan komme i gang.

HdMK er med i front ude på de danske motocrossbaner, hvor det i år er blevet til et par DM titler plus andre flotte placeringer i forskellige klasser.

Næste år er der sat en fast træner på ca. 5 gange hen over sæsonen - et nyt tiltag som alle får glæde af, både på stor og lille bane.

I vinterhalvåret er der åbent for træning og publikum hver lørdag, hvis vejret tillader det, så kom endelig ud og se på motocross.

Der træner også motocrosskørere fra hele landet på Skovmarkbanen i Hadsund, da banen er en af de eneste, der har åbent hele året, hvilket trækker rigtig mange kører til fra nær og fjern, indimellem også udenlandske, så både bestyrelse og medlemmer kan godt være stolt over deres motocrossbane.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...