Donation fra fond luner i Mariagerfjord Orienteringsklub

Som mange af landets øvrige idrætsforeninger har også Mariagerfjord Orienteringsklub ligget mere eller mindre underdrejet det meste af 2020.

Mange stævner er blevet aflyst - med manglende indtægter i klubkassen til følge.

På den baggrund vækker det også ekstra stor glæde i orienteringsklubben, at klubben fra Jutlander Bank Fonden har modtaget næsten 10.000 kr. i støtte til indkøb af en ny generator, der i fremtiden bl. a. skal sikre strøm til klubbens elektroniske tidtagning, resultatformidling og kaffebrygning.

- Ofte arrangerer vi stævner langt ude i naturen, hvor der ikke lige er strømudtag i nærheden, og så må man jo selv producere strømmen.

- Derfor er vi også meget taknemmelige for donationen fra Jutlander Banks Fond, lyder det fra klubbens bestyrelse.

Den nu indkøbte generator skal forhåbentlig i brug snarest i det nye år, hvor klubben håber på at vende tilbage til normal stævneaktivitet.

D.v.s. at klubben i 2021 satser på at afvikle minimum tre orienteringsstævner (Nytårsløbet i januar, NJ-Nat i september og Efterårsstafetten i oktober) foruden tre større motionsløb: Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund i maj, Mariagerløbet i juni og Hadsundløbet i september.

Pengene til den nye generator blev overrakt til repræsentanterne fra Mariagerfjord Orienteringsklub foran Jutlander Banks lokale afdeling i Mariager af afdelingsdirektør Jeanette Leth Neldorf.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...