Provst Carsten Bøgh Pedersen er gæst i fortælleværkstedet på Museet, onsdag aften

HADSUND: Provst Carsten Bøgh Pedersen er gæst, når Hadsund Museumsforening og Lokalhistoriske Arkiv inviterer til ”Fortælleværksted” i morgen aften, onsdag 6. november kl. 19:00 på Museet, Rosendals Alle 8 i Hadsund.

Her vil Carsten Bøgh Pedersen blandt andet fortælle om det, at få tildelt en orden, og om det arbejde, der følger med ved at være blevet udnævnt til provst.

Carsten Bøgh Pedersen er født i København, maj 1963 og opvokset i Thy på Vesløs præstegård. I 1982 blev han klassisk sproglig student fra Thisted Gymnasium.

Efter et år på et møbel-snedkeri flyttede han sammen med sin hustru Kirsten til Århus, hvor han i 1983 begyndte det teologiske studium. Sideløbende med studiet arbejdede Carsten som nattevagt på plejehjem, og i fem år som handicaphjælper.

Carsten blev cand.theol. fra Aarhus Universitet 31. maj 1989 med specialer i Kirkehistorie, Ny Testamente og Missionsteologi.

Allerede dagen efter sidste eksamen flyttede han, Kirsten og deres søn Jonas ind i Vive præstegård, og Carsten blev ordineret i Budolfi 16. juni til sognepræst for Vive og Hadsund pastorater. Parret har sidenhen fået endnu to børn, nemlig Anne og Astrid, og Kirsten er ansat som lærer på Hadsund skole.

I oktober 1999 tog vi alle fem til Californien, hvor Kirsten og jeg gjorde tjeneste ved den danske kirke i Los Angeles? Kirsten som dansklærer for det danske kulturcenter ved kirken, og jeg som kirkens præst.

November 2001 vendte vi tilbage til Vive-Hadsund og i juni 2004 blev jeg udnævnt til provst for Hadsund provsti.

Til årets sidste Fortællevæksted, onsdag formiddag 20. november kl. 09:30 kommer kredsleder Elin Aasted, Hadsund, der vil fortælle om hvad hendes arbejde går ud på i Beredskabet, og hvilken betydning det har for os alle, at der findes et sådant ”Skab”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...