Der var samlet et halvt hundrede mennesker på pladsen foran Skelund Midtpunkt forleden til ”Fjolle Fredag-American Style”

SKELUND: Selv om skolen i landsbyen er lukket vil Skelund bevise, der fortsat er spræl i lokalsamfundet. Det skete blandt andet ved et arrangement ”Fjolle Fredag-American Style” fredag aften i og på pladsen foran byens samlingssted Skelund Midtpunkt.

Her samledes godt et halvt hundrede mennesker, hovedsageligt lokale, der hyggede sig med spareribs med bagt kartoffel, som det lokale Humanitær Genbrug stod for, og Midtpunktet serverede pølser og brød.

Man havde inviteret politiet og Falckstationen i Hadsund. Politiet med både firehjulet og tohjulet køretøj var programsat til kl. 18.30, men de mange mennesker på pladsen kiggede forgæves efter køretøjerne, men de dukkede dog op en god halv time senere.

- Politiet skulle lige have overstået vagtskiftet på stationen kl. 19, siger Bent Ole Hansen fra Humanitær Genbrug.

Og kort tid efter politiets køretøjerne var nået frem til landsbyen dukkede også en ambulance op, og de mange mennesker fik lejlighed til at se indenfor i bilerne og få en snak med betjente og Falck-reddere.

Der blev i aftenens løb også budt på linedance, hvor Hadsund Line Dance viste, hvordan den amerikansk-prægede danseform udøves, og alle, der havde lyst, fik lejlighed til at danse med.

Det amerikanske islæt prægede også adskillige af deltagerne ved de lange spiseborde. De havde cowboyhatte til at skjule det grå hård og begyndende skallede isser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...