Mange lokale erhvervsfolk har allerede tilmeldt sig kommunens og Mariagerfjord Erhvervsråds nytårskur 9. januar

MARIAGERFJORD: Sidste år lagde 200 erhvervsfolk vejen forbi DS Arena, da kommunen og Mariagerfjord Erhvervsråd sammen inviterede til nytårskur, og meget tyder på, at arrangementet også i 2019 bliver lidt af et tilløbsstykke.

Det glæder borgmester Mogens Jespersen.

- Det er guld værd med et godt samspil med det lokale erhvervsliv. Nytårskuren er en lejlighed til at tage temperaturen på erhvervsklimaet og lytte til de lokale virksomheders behov, og det er på den baggrund godt at se, at mange allerede nu har takket ja til invitationen, siger han.

Ifølge erhvervschef Michael Christiansen skal nytårskuren også gerne være med til at fremme samarbejdet mellem virksomhederne i kommunen.

- I Mariagerfjord Erhvervsråd har vi fokus på netværk og værdiskabelse, og vi lægger derfor stor vægt på, at erhvervsfolk mødes på kryds og tværs, så de får øje på nye muligheder for at samarbejde og skabe synergi, forklarer han.

Nytårskuren 2019 finder sted onsdag 9. januar i Loungen på DS Arena, og på programmet står bl. a. et foredrag om deleøkonomi ved forfatter og ekspert i deleøkonomi, Claus Skytte

Sidste frist for at tilmelde sig nytårskuren er 4. januar kl. 12.

Tilmelding sker via Mariagerfjord Erhvervsråds hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...