Lørdag aften 19. januar 2019 forvandler 60+’erne i Øster Hurup igen Multihusets hal til en festsal

ØSTER HURUP: For tredje gang inviterer Als-Øster Hurup Kirkekor til Nytårskoncert - og med to succeser i bagagen er håbet, at man endnu en gang kan samle flere hundrede glade mennesker til en festlig fejring af det nye år.

Lørdag aften 19. januar 2019 forvandler 60+’erne i Øster Hurup igen Multihusets hal til en festsal - loftet sænkes ved hjælp af det store himmelsejl, og lyskæder og pynt sikrer nytårsstemningen fra start. Og så sørger en professionel lydmand for stor vellyd, og en professionel lysmand sørger for den rette stemning.

2019 bydes velkommen med valse og operettemelodier, numre som de fleste kender og genkender fra de populære nytårskoncerter fra Wien nytårsdag. Den har som bekendt via Eurovisionen hjulpet hele Europa over nytårsdag-tømmermændene gennem mere end 70 år.

Koret, der som sædvanligt ledes af organist Troels Kold, har igen allieret sig med pianisten Lili Olesen, som medbringer to musikere, der sammen med hende udgør Wienertrioen. De vil på skift med koret spille ’salonmusik’ fra før verden gik af lave og fylde publikums øregange med smægtende wienermusik og ørehængere fra 1920’ernes og 30’ernes saloner. Og så kommer Go-Go Pigerne (tidligere kendt som Tinas Tøser), denne gang med otte dansere, og giver den både som valsedronninger - og som cancan-piger i et uddrag fra Den Glade Enke! Og så kommer der en lanciers-kvadrille og giver opvisning.

Dagli’Brugsen i Øster Hurup er igen med i arrangementet og byder på bobler ved ankomsten - og i pausen igen bobler samt lidt mundgodt. Hvis ikke det dækker behovet, kan der købes mere under hele koncerten.

Koret optræder i galla. Publikum må også meget gerne møde op i festdragt, men det er dog ikke noget krav. Der bliver også dansegulv til en wienervals, hvis nogen ikke kan holde benene i ro undervejs! Og i modsætning til sidste år spilles der wienervalse m.m. over højtalerne i en times tid efter koncerten er slut, så alle kan få trænet valsetakten på dansegulvet.

Billetsalget starter lørdag 17. november, og foregår følgende steder: Dagli’Brugsen i Øster Hurup, EL-Butikken i Als og på Multihusets hjemmeside.

Koncerten arrangeres af Als-Øster Hurup Kirkekor i samarbejde med Event Øster Hurup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...