Her er koncerten blevet afviklet i Hobro Idrætscenter, men 7. januar vil det være Mariagerfjord Gymnasium, der lægger koncertsal til

HOBRO: Det traditionelle nytårskoncert i Hobro med Aalborg Symfoniorkester bliver i 2020 noget mere intim, end tilfældet har været de seneste par år.

Her er koncerten blevet afviklet i Hobro Idrætscenter, men 7. januar vil det være Mariagerfjord Gymnasium, der lægger koncertsal til.

- På den måde kommer publikum til at sidde tættere på orkestret, men til gengæld er der så heller ikke plads til nær så mange tilhørere som i idrætscenteret..

- Derfor forventer vi også, at der ret hurtigt bliver udsolgt, når billetsalget åbner 22. november via kommunens biblioteker og www.himmerlandsbilletten.dk, bemærker Bjarne Martin som formand for den arrangerende Hobro Musikforening.

Den røde tråd i nytårskoncerten bliver denne gang: Vals.

Aalborg Symfoniorkester får til lejligheden verbal assistance af sopranen Elise Cakuwaerts og tenoren Peter Lodahl, som blandt andet kaster sig ud i Wienmerblut og valsetakter af Verdi og Lehàr.

Elise Cakuwaerts vil også synge den skønne Frühlingsstimmen af Johan Strauss, mens Aalborg Symfoniorkester på egen hånd spiller An der schönen blauen Donau og valsetoner af både Tjajkovskij, Lumbye og Bernstein.

Konferencier i forbindelse med nytårskoncerten bliver Café Haack-vært, Søren Dahl, som med små historier og glimt i øjet vil lede publikum igennem en forhåbentlig festlig aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...