Henrik Palm bliver ny personlig træner i Broen Mariagerfjord

HADSUND: BROEN Mariagerfjord støttede i 2018 lidt over 200 børn i kommunen til en aktiv fritid.

I 2019 er børnelisten kun blevet længere, fortæller Janni Christensen fra BROEN Mariagerfjord og fortsætter: - De fleste børn vi sender afsted til en fritidsaktivitet, er ud i foreninger hvor en træner, instruktør eller musiklærer tager i mod dem. Det er dog ikke alle børn der kan “passe” ind i en forening, eller får det ud af de skal.

Det kan skyldes negativt selvbillede, en løbebane på kanten af samfundet og mange andre ting. De børn vil vi i BROEN gerne tilgodese, hvorfor vi vil tilbyde et forløb igennem personlig træner, Henrik Palm. Henrik er 34 år, og udover at være personlig træner arbejder han til daglig som Falckredder i Hobro.

Henrik tror på, at man igennem fysisk aktivitet i alle afskygninger kan hjælpe mange mennesker med mere end bare at komme i god form. Det går godt i spænd med, at projektet hverken kommer til at gå ud på hvad man skal spise eller hvor meget man skal tabe sig.

Henrik kommer til at arbejde intensivt med de indre resultater. Endvidere har Henrik tidligere arbejdet som pædagogmedhjælper og været tilknyttet 2 bosteder, med hhv domsanbragte og unge med psykiske lidelser fra socialbelastede hjem.

Projektet vil få base i Hadsund motion i Nørregade. En startdato er endnu ikke fastlagt. Du kan læse mere om Henrik på facebook @henrikpalmpt eller Instagram h_palmpt

- Vi er allerede i dialog med foreningerne, men hører gerne fra dig, hvis du har en ung hvor du mener at projektet kan gøre en forskel, siger Janni Christensen.

De unge vil udover selve forløbet få det udstyr de skal bruge stillet til rådighed, herunder træningssko, tøj mv. Tommy Hansen fra Hadsund motion har udover at ligge lokaler til valgt at give en trøje til alle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...