Har du lagt mærke til, at der igen er sket noget nyt på torvet i Øster Hurup?

ØSTER HURUP: Sidste år blev det smukke udsigtstårn i Øster Hurup opført, hvorfra man fra toppen kan nyde udsigten over hele byen og se helt ned til havnen.

Omkring tårnet poppede der små ’øer’ op og nu er disse øer blevet indtaget af de store dyr fra Lille Vildmose. Således vil både de lokale og områdets turister kunne se både vildsvin, trane, elg og krondyr – midt i Øster Hurup.

Dyrene er dog lavet i metal og er blot til udsmykning. De levende dyr må man selv tage ud og opleve i Lille Vildmose og på Lille Vildmosecentret.

Opsætningen af de smukke metalsilhuetter er resultatet af et godt og frugtbart samarbejde mellem Multihuset, Event Øster Hurup, Dagli’ Brugsen i Øster Hurup, Mariagerfjord Kommune og Lille Vildmosecentret.

Jan Andersen, formand for Event Øster Hurup, siger følgende om dette samarbejde: - Turister kender ikke kommunegrænser. Når de kommer på ferie i vores skønne område og vil besøge Lille Vildmose så ved de ikke, at det egentligt ligger i Aalborg Kommune. Det vil vi gerne gøre op med og i stedet invitere til, at vi kan samarbejde bredt. Det primære formål er, at sørge for at de turister, som kommer til området har det godt og får nogle gode oplevelser og det gælder naturligvis også for de lokale, som nyder vores skønne område til daglig og bruger Lille Vildmose som rekreativt område.

Hermed er målet altså, at binde kysten bedre sammen og vedligeholde det gode sammenhold, som allerede er i byen og blandt de erhvervsdrivende i hele området – kommunegrænser eller ej. På denne måde vil de mange turister blive sendt bedre rundt i området til glæde og gavn for både de mange erhvervsdrivende og turisterne selv, så de oplever, den store kvalitet og de mange muligheder, som ligger på kysten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...