Kortet er lige til at stikke i lommen

REBILD: Kortet over Rebild Kommune afløser blandt andet mere ordrige foldere som ”Spisesteder” og ”Overnatninger”, der havde beskrivelser af de enkelte spise- og overnatningssteder.

Initiativet gør det mere overskueligt at være turist i kommunen, og billedligt talt præsenterer kortet kommunens samlede turist-fristelser på et sølvfad.

Nettet kan ikke det hele

Teamkoordinator på kommunens turistkontor Bodil Christensen glæder sig over det nye kort, - vores gæster kan med det nye kort i hånden lynhurtigt orientere sig geografisk og finde ud af: Hvor man kan overnatte, hvor man kan spise, og hvilke spændende oplevelser der venter én.

I RebildPorten prøver vi hele tiden at balancere mellem muligheden for elektronisk information og behovet for personlig vejledning og god gammeldags papirinformation. Nettet og den elektroniske information kan bruges til meget. For eksempel kan det være kanal for stemningsfulde videofilm og gode opdaterede hjemmesider. Men nettet ikke altid nok. Turisterne sætter stor pris på 1:1 personlig vejledning, gerne suppleret med gode kort. I den sammenhæng forventer vi os rigtig meget af det nye oversigtskort.

Kortet viser den omtrentlige geografiske placering og oplyser adresse, telefon og hjemmeside. Interesserede kan så selv finde supplerende oplysninger på nettet eller ved telefonisk kontakt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...